В українському прокаті її переклали як "Хранитель часу". Проект створений у незвичному для маестро жанрі - це сімейний пригодницький фільм. Для 70-річного Скорсезе, це перша картина знята у 3-D.

"Цей формат довів мені те, що з ним варто співпрацювати і використовувати його. Я був у захопленні під час зйомок. Ми хоч і дуже серйозно готувалися, коли включили спеціальне обладнання, усім знадобилось переосмислити свої знання". - розповів режисер Мартін Скорсезе.

Картина "Хранитель часу" є екранізацією однойменного роману Браяна Селзніка. Події у фільмі розгортаються у Франції, в середині 30-х років. Сюжет зав'язується довкола хлопчика сироти на ім’я Х'юго Кабаре. Випадково юнак знаходить таємний механізм, що дозволяє керувати часом і в результаті змінює все його життя.

На Х'юго чекають неймовірні пригоди, які допомагають йому розгадати таємницю його покійного батька. Акторка Емілі Мортімер, яка ще донедавна скептично оцінювала 3-D технології, зізнається, у цьому проекті вони застосовані ідеально.

"Різниця в тому, що тут вся картина знята тривимірно, за допомогою цього розповідається історія. Технології органічно вписуються як механізм, що доносить до глядача зміст, а не використовується для того, щоб заробити більше грошей у прокаті. За допомогою 3D ми побачимо світ очима цього маленького хлопчика", - вважає акторка Емілі Мортімер.

У фільмі задіяні також такі відомі актори як Джуд Лоу, Крістофер Лі, Хлоя Моретц, Саша Барон Коен, Бен Кінгслі, Хелен МакКрорі та Майкл Сталберг. В український прокат захоплююча картина "Хранитель часу" виходить вже 5 грудня.