"Грошей надходить мало, взагалі майже перестали надходити. Хтось кинув в Інтернет, що не треба перераховувати. А грошей треба дуже багато, це тільки початок, у дитини всі органи попалені, їй все треба замінити, – скаржиться мати Оксани Макар.

Також вона зазначила, що зараз все лікування фінансується фондом Ріната Ахметова. Благочинні внески вона не витрачає, а накопичує, так як вони ще знадобляться на подальшу реабілітацію дівчини.

За її словами, існує 5 лже-рахунків.

"П'ять тисяч людей в Чечні зібрали гроші і надіслали, а гроші не дійшли. У мене є знайома жінка з Чечні, власниця нафтових вишок, яка мені дзвонила і розповіла, що даремно перерахувала кошти. Люди там обурені. Але воно не піде на здоров'я тим, хто наживається на горі дитини. Цим питанням вже займаються", – розповіла Тетяна.

Раніше мати Оксани Макар вже скаржилася, що "шахраї" наживаються на їхній біді. Слова про те, що на її рахунку вже понад 1,5 мільйона гривень, Суровицька називала "чорним піаром".

Також повідомлялося, що Тетяна Суровицька сама зателефонувала до кореспондента газети "Сегодня" і повідомила, що вона не відвідувала Москву, щоб поспілкуватись зі ЗМІ, не брала грошей за інтерв’ю та не використовує кошти, призначені для доньки, в особистих цілях.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що мати Оксани Макар була тричі засуджена. Її притягували до відповідальності за неналежне виконання професійних обов'язків і за розбій.