Про це на своїй сторінці у Facebook написав Геннадій Москаль, який очолює тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з приводу масових убивств на Майдані.

Нардеп зазначив, що з доповідної записки, яка є в розпорядженні ТСК, чітко видно, що за наявною у комісії інформацією, частина з них і далі перебуває на території Майдану.

Далі він подає доповідну записку зі збереженням стилістики оригіналу:

"Щодо інформації, отриманої від оперативних джерел регіональних підрозділів, які перебувають на "Євромайдані".

Всього з 12 січня п.р. отримано понад 60 інформаційних повідомлень від оперативних джерел (12) регіональних органів, які відстежують оперативну ситуацію на "Євромайдані", з яких 32 мали актуальний характер і доповідалася керівництву Департаменту та Службі безпеки України.

Найбільш активно надавали актуальну інформацію оперативні джерела УСБУ в Харківській, Хмельницькій, Миколаївській, Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській та Дніпропетровській областей.

Потребує активізації робота УСБУ в Львівській та Закарпатській областях, яка мала епізодичний характер.

За вказаний період не надходило інформації від оперативних джерел, котрі перебувають на території "Євромайдану", з Житомирської, Сумської та Тернопільської областей.

Чернівецька, Рівненська, Полтавська, Кіровоградська, та Черкаська області не забезпечили висвітлення оперативної обстановки на "Євромайдані" внаслідок ненадання наявних оперативних джерел.

Інформація, що надходила від оперативних джерел, була актуальною, висвітлювала ситуацію щодо матеріального забезпечення опозиції, охорони наметового містечка, кадрових переміщень серед активістів "Євромайдану" тощо", — зазначається в записці.

До слова, Росія заробила на розгоні Евромайдану 1,2 млн гривень.