Таку інформацію виданню надав екс-кандидат у депутати від опозиції Корнацький. За його словами, до таких дій вдалася дружина керівника райдержадміністрації Ростова, яка є заступником головного лікаря у медустанові.

"У той день, коли сталося зґвалтування, від неї лунали вимоги до медперсоналу щодо підміни матеріалів і аналізів, відібраних у потерпілої, але персонал відмовився", - сказав Корнацький.

Як відомо, раніше повідомлялося, що на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

Нагадаємо, усю ніч громада Врадіївки пікетувала райвідділок міліції. У свою чергу, правоохоронці застосували до громади, що мітингує, сльозогінний газ.

Миколаївські правоохоронці офіційно заявили, що переконані: більшість учасників акції під Врадіївським райвідділом міліції – у стані алкогольного сп'яніння.

Внаслідок газової атаки і подальшого штурму "швидка" забрала кількох людей. Одного хлопця затримали. Тоді підполковник міліції Віталій Синицький заявив, що під час сутичок між мешканцями смт Врадіївка та співробітниками міліції, 10 міліціонерів отримали травми різних ступенів важкості.

Президент України Віктор Янукович взяв під особистий контроль розслідування ГПУ справи про зґвалтування 29-річної жінки у Врадіївці.