Президент РФ Дмитро Медведєв разом з дружиною сьогодні близько 11:00 ранку (за московським часом) проголосували у московському районі Раменки.

Згодом проголосували кандидати Геннадій Зюганов та Сергій Миронов. Інший кандидат – Володимир Жиріновський – залишився незадоволеним кабінками для голосування.

Останнім проголосував прем'єр-міністр Володимир Путін. По дорозі до урни Путін впустив свій бюлетень. Користувачі сервісу Twitter негайно зреагували слоганом "впустив бюлетень – впустив корону".

За підбіркою порушень на виборах Президента Росії, яку склав РБК, найбільше фіксують т. зв. "каруселі", коли голосувати до виборчих дільниць звозять автобусами. Також відомі випадки, коли не зареєстровані за місцем проживання виборці голосували без відкріпних талонів.

В інтернеті поширили ролик, на якому видно як солдати голосують під наглядом керівництва. Також, в Магадані зловмисники підробили картинку камери відеоспостереження. На одній з дільниць на Чукотці відеокамеру відімкнули як тільки почали підраховувати голоси.