"Я не дам себе ображати, свою честь, честь офіцера кожному мерзотникові", — сказав він журналістам в кулуарах парламенту, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання про те, чому він увійшов до групи "Воля народу", Мельничук зазначив:

З "Опозиційним блоком", самі розумієте, не по дорозі. Чому не провладні фракції? Тому що я з самого початку не голосував за той уряд, який зараз працює, і не хочу, щоб він далі працював, тому що політика, яку він веде, заведе країну у прірву.

Депутат вважає, що зараз для порятунку України потрібно об'єднуватися. Він пояснив, що не став позафракційним депутатом, тому що безглуздо "одному воювати, як біла ворона".

Нагадаємо, 3 березня в сесійній залі побилися нардепи Олег Ляшко і Сергій Мельничук. Після цього бійка перемістилась до кулуарів парламенту.

Нардеп Олег Ляшко назвав екс-комабата "Айдару" Сергія Мельничука "тушкою" і зрадником виборців через те, що він перейшов із фракції Радикальної партії в групу "Воля народу" Ігоря Єремєєва.

Народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявляє, що бійка почалась через погрози Сергія Мельничука окремим народним депутатам від "Радикальної партії" та "Народного фронту" фізичної розправою.