"Ми робимо все, для того щоб допомогти мешканцям Сходу вистояти проти брехні і російської пропаганди. Так раніше телеканал новин "24" запустив російськомовну звукову доріжку. "Радіо 24" зможе забезпечити людей оперативною і правдивою інформацією в зручному форматі кожні 15 хвилин. В цей важкий час надзвичайно важливо вистояти як на полі реального, так і інформаційного бою. Адже ми всі мали змогу побачити які руйнівні наслідки може мати викривлення інформації з метою пропаганди", — говорить Генеральний директор "Радіо24" та телеканалу новин "24" Роман Андрейко.

Також "Радіо 24" в Донецьку стане важливим каналом постачання новин для наших бійців та їхніх родин, які тепер зможуть отримувати оперативну правдиву інформацію кожні пятнадцять хвилин, адже радіо є найдоступнішим і оперативним джерелом.

"Наші журналісти працють скрізь: у найгарячих точках Сходу країни, в Криму, за кордонном. Наша головна мета, а нині і святий обов'язок постачати людям перевірену і незаангажовану інформацію, адже війна в інформаційному полі продовжується і набирає обертів. Ми обов'язково переможемо, адже за нами – правда!" — говорить головний редактор «Радіо 24» Марта Більська.

Нагадаємо, Президент України доручив відновити українське мовлення на Сході України. Радіостанція "Радіо24" єдиною під час Революції гідності проводила безперервний кількамісячний інфораційний марафон, цілодобово розповідаючи українцям про події на Майдані та в Україні.

Перед початком окупації Криму мовлення "Радіо 24" в Києві, Криму та ряді міст Сходу України було вимкнено. Натомість на цих частотах зазвучала інша проросійська радіостанція, якій нещодавно Національна рада з питань телебачення і радіомовлення висунула ряд попереджень щодо інформаційної підтримки сепаратистів.