“Сьогодні ми ведемо рішучі дії і успішні операції по відновленню оборони державного кордону. Сьогодні ми робимо все для того, щоб взяти в кільце Слов’янськ і ліквідувати бойовиків під керівництвом “Стрілка”, які чинять збройний опір українським військовим”, - цитує слова президента його прес-служба.

Читайте також: Під час АТО загинуло 147 військових, — Міноборони

Президент підкреслив, що у своїх діях військові виходять з головної вимоги - уникнення жертв серед мирного населення і військових.

“Коли в рамках проведення операції віддається команда “Вперед!”, то їй передує добре проведена розвідка, добре озброєння бійців, робиться все, щоб уникнути жертв серед мирного населення і військовослужбовців”, - наголосив Порошенко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що Київ в односторонньому порядку припинить вогонь на сході країни для того, щоб дати можливість членам незаконних збройних формувань роззброїтися. За його словами, час припинення вогню буде дуже коротким і за цей час має відбутися роззброєння з боку незаконних збройних формувань, а також наведення порядку в регіоні.