Про це повідомив радник Міністра внутршніх справ Антон Геращенко. За його словами, затриманий “добровільно і активно співпрацював з групою терориста “Монгол”.

Користуючись своїми зв'язками в прокуратурі Донецької області він "зливав" терористам інформацію про роботу спецгрупи МВС якій Міністром МВС Арсеном Аваковим було доручено розкрити терористичне підпілля, залишене після звільнення Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману,
- зазначив Геращенко.

Заступник прокурора мав повідомити точно час і місце перебування спецгрупи МВС “для наведення на неї груп бойовиків з метою повного знищення міліціонерів”.

Однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам екс-прокурор-негідник був затриманий і суд сьогодні вже виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці,
- повідомив радник глави МВС.

За словами Геращенка, затриманий активно співпрацює зі слідством, видаючи своїх спільників і плани. Так, відразу ж після затримання він повідомив, про те, що за його наводкою терористи збираються затримати в Донецьку одного із заступників прокурора Донецької області з метою поповнити свої запаси високопоставлених заручників. Вказаний зампрокурора області був вивезений в безпечне місце “буквально за десять хвилин до приїзду за ним групи терористів”.