"Правоохоронці повинні з'ясувати, чи були у Мазурка спільники у вчиненні злочину, чим він займався протягом останніх років, де він узяв зброю і хто допомагав йому переховуватися після вчинення злочину. Міліція відпрацьовує його причетність до інших нерозкритих злочинів із застосуванням вогнепальної зброї - робота ще не закінчена", - заявив начальник столичної міліції Олексій Крикун.

Він нагадав, що результати низки експертиз, у тому числі експертизи ДНК, 100% підтвердили: тіло, знайдене в Києві в Сирецькому лісопарку, належить 38-річному Мазурку, якого звинувачують у вбивстві трьох охоронців в ТРЦ "Караван".

"На предметах, які були вилучені за місцем проживання його родичів, також знайдена ДНК, яка відповідає крові Мазурка. Те, що ця людина перебувала в ТРЦ Караван і скоїла цей злочин, міліцією вже доведено", - зазначив Крикун.

"Це не означає, що в раніше скоєних і нерозкритих злочинах будуть звинувачувати людину, якої вже немає в живих", - особливо наголосив він.

Нагадаємо, сьогодні за присутності близько десятка родичів та журналістів на Північному кладовищі Києва відбувся похорон підозрюваного у вбивствах в "Каравані" Ярослава Мазурка.