Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МВС.

Правоохоронці повідомили, що близько 200 осіб, які перебувають у приміщенні УСБУ, не збираються складати зброю, а ряди сепаратистів постійно поповнюються.

"Останній випадок, коли до міліції надійшло повідомлення про зникнення людини. Жінка повідомила, що її чоловік пішов на роботу на шахту та не повернувся. Виявилося, що він серед людей, які знаходяться у приміщенні УСБУ”, - розповіли в міліції.

Люди, які перебувають в будівлі УСБУ - мешканці Луганщини: із самого Луганська, Стаханова, Свердловки, Алчевська. З ними та їхніми рідними ведуться перемовини.

“Але "сепаратисти" не збираються покидати приміщення. Щоправда, кажуть, що захоплювати інше не збираються. Кажуть, що у разі штурму - вони до нього готові і будуть стояти на смерть, живими на здадуться. Наразі вимоги такі ж - проведення референдуму за визнання Луганщини незалежною”, - повідомили правоохоронці.

За даними МВС, вчора пізно ввечері до них на переговори приїздив народний депутат Сергій Тігіпко. Про що йшлося на цих перемовинах наразі не відомо.

Нагадаємо, станом на 5:00 середи за результатами переговорів із захопленої будівлі СБУ в Луганську змогли вийти 56 осіб без зброї. Як відомо, вчора з'явилась інформація, що сепаратисти, погрожуючи зброєю та вибухівкою, насильно утримують в адмінбудівлі СБУ в Луганську 60 заручників.