Водночас, видання "Українська правда", яке володіє згаданим листом, пише, що встановлено факти "штучного перешкоджання народним депутатам".

Встановлено, що 24.10.2013 невстановлені особи створили штучні перешкоди діяльності народних депутатів України шляхом надання їм завідомо неправдивої інформації під час розгляду законопроекту,
— йдеться у цьому листі.

Слідчий заявив про підробку офіційного документа, внісши недостовірні відомості до законопроекту.

Читайте також: "Антикличкові поправки" могли сфальшувати у комітеті, — депутат

"Невстановлені особи, діючи за попередньою змовою групою осіб, підробили офіційний документ, який видається та посвідчується установою, організацією, яка має право видавати та посвідчувати такий документ, а саме шляхом внесення недостовірних відомостей до проекту закону", — каже слідчий.

Нагадаємо, 26 жовтня Верховна Рада нашвидкуруч внесла зміни до Податкового кодексу, які можуть виключити Кличка з президентських перегонів. Все через те, що спортсмен платить податки у Німеччині.

4 листопада нардеп від фракції УДАР Оксана Продан надала слідчому прокуратури докази, які свідчать про фальсифікації та введення депутатів в оману при розгляді поправок до Податкового кодексу.

Сьогодні ж Президент України підписав внесення змін до Податкового кодексу, які, за деякими даними, можуть завадити Віталію Кличку балотуватись у президенти.