Як виявилося, невідомі з ручного вогнемета обстріляли житловий будинок. Снаряд буквально розірвав вікно офісу на першому поверсі, вибуховою хвилею вибило і 4 сусідні шибки. Цілилися нападники в офіс адвоката, кандидата в народні депутати Олега Головкова. Однак не політична чи професійна, а найімовірніше, волонтерська діяльність стала приводом для нападу. Допомогу в зону АТО для українських військових Олег возить із весни, саме тут, в офісі, розташований склад із речами для армії.

Другий вибух пролунав через дві години в П'ятихатках. Невідомі підірвали банкомат "Приватбанку". Жителі сусідніх будинків, серед яких і кореспондент АТН Оксана Нечипоренко, розповідають про чергу пострілів.

Це вже не перший напад на банкомати в Харкові. Слідство пов'язує ці атаки з діяльністю в регіоні сепаратистів, зокрема в координації двох останніх вибухів підозрюють Костянтина Долгова. При цьому в оперативників поки немає даних, що злочини скоїла одна група, тим більше, що нападники застосовували різну зброю. Тому кримінальні провадження відкриті за різними статтями – теракт та умисне пошкодження майна.

Розслідуванням нічних вибухів у Харкові зайнялася Служба безпеки.