Міучія- дизайнер бренду, занурившись у свій світ фантазій презентує на подіумі принти з мультфільмів, об'ємні квітучі троянди, та вогняні язики.

Модельєрка створила надзвичайно ніжні образи, які складали плісировані шовкові спідниці, легкі сукні, кокетливі топи, літні жакети та елегантні пальто. Класичні образи на подіумі оживили грайливими малюнками на тканинах. Темою колекції частково стали автомобілі, саме їх вінтажні зображення прикрасили чимало варіантів Prada - від суконь і спідниць до сумок і клатчів.

Окремої уваги заслуговують аксесуари. Міучія доповнила своїх моделей доволі масивними сережками які починалися з бутону квітучої троянди, і видовжувалися за допомогою блискучих кристалів. Крім цього це коштовні мереживні пояси, класичні переважно з лакованої шкіри сумки-портфелі насичених барв та оригінальні підбори, на яких палало полум'я.

Палітра кольорів надзвичайно м'яка: пудрово-рожевий, бежевий, жовтий, блакитний, зелений, винно-червоний та їх комбінації. Довжина подолу спідниці витримана належним чином - злегка до або нижче коліна. Про стриманість на показі свідчили також купальники закритого типу. Міучія Прада охарактеризувала свою колекцію, як "солодку", що якнайкраще пасує духу її цукерочок на подіумі.