Відтак, на рiчках басейнів Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська область) можливе підвищення рівня води на 1,0–2,0 метра. Мicцями - затоплення заплав, сільськогосподарських угідь. Вiд комплексноi дii сильних злив, значного руслового, схилового та мiсцевого стоку в гiрських та передгiрських районах можливе пiдтоплення, часткове затоплення будiвель та господарських об'єктiв в окремих населених пунктах.

У відомстві додають, що підвищення рівня води можливе й на річках Закарпаття (на 0,5 -1,5 метра), зокрема, у нижнiх течiях Боржави, Латорицi та на дiлянцi Тиси Великий Бичкiв-Вилок на 1,0-2,0 метра, а на річках басейнів Прута і Сірета на 0,3-1,0 метр.

На рiчках басейну Захiдного Бугу 11 - 13 червня можливе підвищення рівня води на 0,3-1,0 метр, мiсцями можливий вихiд води на заплаву.

Поміж того, в горах можливе формування селевих потоків.

За повідомленням МНС, завтра, 11 червня, у Києві гроза, вночі - пориви вітру 17-20 м/с.

До слова, сьогодні, 10 червня, через складні погодні умови аеропорт "Бориспіль" переносить рейси до Дніпропетровська. Відомо, що зараз в небі знаходяться літаки з Анталії, Варшави і Нью-Йорка, які, ймовірно, прийме аеропорт Дніпропетровська.