Про це він сказав під час онлайн-конференції на сайті Главред.

“Я так же вірю заявам Гриценка, що оточення Яценюка контролювало переговори "Беркуту", як заявам київского “Беркута”, що він Луценка вперше в житті бачив, хоча той призначав його на посаду. Як заявам МВС, що вони не били Луценка і до його побиття міліція не має жодного відношення, хоча “Громадське ТБ” показало відео, де видно весь процес побиття Луценка міліцією”, - сказав Москаль.

Депутат також звинувачує Гриценка у зраді і порівнює його із вбивцею Степана Бандери.

“Ми чомусь героїзуємо Гриценка, як Бандеру чи Шухевича. Я б його сьогодні порівняв з Богданом Сташинським. Це особа, яка вбила Бандеру, теж українець, в селі його рахували патріотом, а сестра навіть була зв’язковою в УПА. Пану Анатолію Гриценку не потрібно забувати, що він був у першій п’ятірці ВО "Батьківщина", і свої емоції трошки слід стримувати, і потрібно все було вирішувати в рамках внутрішньої партійної дискусії, а не виплескувати в ЗМІ”, - зауважив політик.

Нагадаємо, народний депутат Анатолій Гриценко учора завив, що виходить із фракції "Батьківщина". Після цього він заявив, що оточення Арсенія Яценюка контролювало переговори силовиків до розгону Майдану 30 листопада.