За повідомленнями депутата Держдуми від партії "Єдина Росія" Іллі Пономарьова, московська поліція увійшла до штабу та змусила працівників покинути приміщення. Свої дії правоохоронні органи пояснили наявністю у штабі бомби.

"Зараз сюди прийшла поліція, клуб закривають, кажуть, що нібито закладена бомба, нас усіх виганяють, а обладнання залишається там. Відповідно технічно нам просто блокують весь підрахунок. Ми намагаємося зараз щось з цим зробити. Я думаю, що поспішати тут ніхто не буде. Зазвичай коли такий сигнал, треба спочатку провести евакуацію, потім викликати саперів, потім сапери проведуть перевірку, тобто це легко може зайняти час до півночі",- заявив Пономарьов.

За його словами, напередодні поліція закрила первинний штаб проекту, який був розташований у центрі Москви поруч із ЦВК.

"Там вже є надбудоване обладнання і база даних і є зв'язки із системами, які збирають первинні дані: і КПРФ-івська система, і Росвибори, вони всі базуються в центрі. Проблема в тому, що ніхто з них не зробив підрахунку... Ми зробили систему альтернативного підрахунку, у всіх інших - системи збору протоколів, а у нас саме підрахунок", - пояснив депутат Держдуми, посилаючись на те, що це єдина система, яка конкурує з ДАС "Вибори".

Багато організацій, що слідкують за перебігом виборів у Росії, отримують ряд скарг про порушення на дільницях. Однак МВС повідомляє, що вибори проходять спокійно.