"Поки що я не буду подавати жодних заяв в жодній країні... Я хочу нагадати - моя головна мета - повернутися в Україну. І ця мета не змінитися", — повідомив Булатов під час прес-конференції у Берліні.

Читайте також: Булатову пишуть смс із погрозами

Активіст зазначив, що його стан здоров’я ще не нормалізувався, однак він не може дозволити собі повноцінну реабілітацію у зв’язку з напруженою ситуацією в Україні.

Знаходитися на реабілітації в той момент, коли в моїй країні відбувається війна, я не можу. (...) В мене серйозна черепно-мозкова травма, я на даний момент приймаю багато ліків. У мене щойно почали загоюватися руки, які були пробиті цвяхами, або чимось подібним, в мене виникли проблеми з пальцями, які ще не розгинаються,
— сказав Булатов

Автомайданівець також повідомив, що планує зустрічі з представниками західних країн. "Я буду вести консультації з представниками Євросоюзу різних країн, в тому числі і Німеччини, у мене призначений цілий ряд зустрічей... Я буду продовжити рух Автомайдану в європейських країнах, де знаходяться банківські рахунки представників теперішньої влади, де знаходяться їхні будинки", — додав він.

Нагадаємо, після лікування у Литві Дмитро Булатов вирушив до Німеччини.