Про це повідомила прес-служба МОЗ України.

"6 січня 2012 року до МОЗ та Головного управління охорони здоров’я Харківської ОДА звернулось керівництво Качанівської виправної колонії №54 з проханням направити комісію МОЗ у зв’язку зі скаргами Тимошенко на погіршення стану здоров’я", – розповіли в міністерстві.

"7 січня 2012 року медична комісія МОЗ провела огляд Тимошенко. У ході огляду вона пояснила, що втрачала свідомість", – уточнили у відомстві.

В МОЗ повідомили, що "за згодою Тимошенко було проведено додаткове її обстеження в одному з медичних закладів Харкова".

"За результатами проведеного обстеження, об’єктивних медичних даних (органічних змін) щодо втрати останньою свідомості не виявлено, а також не встановлено додаткових захворювань, що потребують лікування", – заявили в прес-службі.

"Стан здоров’я Тимошенко задовільний. Результати проведеного обстеження підтверджують попередні висновки комісій МОЗ. Членами комісії надані відповідні рекомендації щодо її подальшого лікування", – уточнили в міністерстві.

Нагадаємо, сьогодні Олександр Турчинов повідомив, що 6 січня екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває у Качанівській колонії, на дві години втратила свідомість після прийому ліків.

11 січня представники МОЗ та Державної пенітенціарної служби мають доповісти про здоров'я Тимошенко у парламенті.