"У ході перевірки даної інформації було встановлено, що 19 квітня 2014 року приблизно в 11.45 два стахановські підлітки 1997 і 1999 року народження вирішили встановити державний прапор України на териконі, який знаходиться в районі вулиці Комсомольській, і сфотографуватися на його фоні. Встановивши прапор, вони почули крики невідомих осіб, образи на свою адресу і нецензурні слова", – повідомила прес-служба МВС у Луганській області.

Після спуску з терикону підлітки почали втікати – вони побачили, що в їхній бік рухаються невідомі. Розмовляючи з міліціонерами, школярі заявили, що чули також кілька пострілів.

"У результаті перевірки були опитані очевидці події, які пояснили, що дійсно невідомі їм особи кричали на підлітків, коли ті фотографувалися біля прапора на териконі. Потім підлітки спустилися з терикону і втекли. Хлопців чи інших підозрілих звуків, схожих на стрілянину, очевидці події не чули. Експерти оглянули територію, де відбувалися події, нічого виявлено не було. Факт стрілянини не підтвердився", – підсумували у міліції.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, двох старшокласників обстріляли у Стаханові Луганської області.