Упродовж кількох наступних місяців канал збиратиме розповіді і свідчення очевидців подій та людей, які знали Героїв Небесної Сотні особисто або ж ніколи не були з ними знайомі, але мають що сказати хлопцям. У січні та лютому "24 канал" покаже 100 хвилин пам’яті - сто людей згадають поіменно кожного Героя і подякують їм за мужність.

Я досі не можу спокійно проходити повз Інститутську. Я відчуваю, що надто сильно ще болить. В усіх нас залишилося всередині занадто багато невиговореного,
– розповідає автор проекту Христина Стець.

"Мені є що сказати конкретному героєві. Я ніколи не була з ним знайома, але подумки постійно повертаюсь до його життєвої історії, до обставин загибелі, до його обличчя. Я хочу подякувати йому і дати зрозуміти, що його жертва не була марною. Я думаю, що таких, як я, багато. Тому ми і започаткували цей проект", - каже журналістка.

Перемога Революції Гідності далася нам занадто високою ціною. Все, що потрібно зробити зараз, в річницю початку Майдану, – згадати тих, кому ми завдячуємо перемогою. Згадати поіменно та подякувати. І вони нас почують.

Свої розповіді надсилайте на адресу 100hvylyn@ukr.net