"30 жовтня о 00.10 до чергової частини Царичанського райвідділу міліції від працівників УДСО у Дніпропетровській області надійшло повідомлення про те, що неподалік від с. Ляшківка на території Царичанського району пропав зв’язок з інкасаторським автомобілем одного із комерційних банків, який перевозив гроші", — повідомляє прес-служба ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Виїздом на місце в кюветі був знайдений обгорілий автомобіль "Volkswagen Т-5", в якому перебували 3 обгорілих тіла. Біля водійських дверей тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих — 2 співробітників УДСО та 2 інкасатори банку.

Біля с. Ляшківка автомобіль зупинили та підпалили,
— сказав начальник відділу зв‘язків з громадськістю ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

При обстеженні на кузові автомобіля встановлені чисельні механічні пошкодження зі всіх сторін, які характерні для пострілів з гранатомету. Сейф у вантажному відсіку автомобіля відкритий, гроші відсутні. Сума збитку встановлюється.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введений план "Сирена". Вживаються заходи для встановлення обставин злочину та затримання нападників.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за п.6 п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів вчинене за попередньоюзмовою групою осіб) Кримінального кодексу України.