"Коли ми підійшли до під'їзду нашого будинку, з кущів вийшов чоловік з пістолетом Макарова і направив пістолет у мій бік. Перший постріл у нього не вийшов, пістолет дав осічку. Мій чоловік, який був поруч, встав на лінію вогню, прикривши мене. Він накинувся на кілера. Виграний час дозволив мені втекти в під'їзд і викликати міліцію", - розповіла Наталія Бакуліна.

Жінка повідомила, що у результаті сутички її чоловік 4 вогнепальні поранення в ноги. Зараз він перебуває у лікарні.

Голова обласної організації Народної партії, голова макіївської міської організації партії, довірена особа кандидата в депутати Наталії Бакуліної та, за сумісництвом, її батько Василь Бакулін каже, що міліція не вбачає політичного підтексту у нападі.

"Міліція намагається спихнути політичну розправу над моєю дочкою на побутові розборки. Але де ж тут побутове? Це суто політичний тиск на кандидата. До дочки з чоловіком у лікарню приїздили високопосадовці з міліції й казали, що нам тут ще треба буде жити після виборів, тому галас підіймати, нібито, недоречно", - розповів він.

Бакулін заявив, що його донька не зніматиме свою кандидатуру.

"Проте моя донька не зніматиме свою кандидатуру з виборів. Хоча ця демонстрація сили вплинула на деяких членів виборчого штабу й вони вирішили покинути цю роботу", - зазначив він.

Міліція ситуацію не коментує.

До слова, у райцентрі Татарбунари, що на Одещині, 26 жовтня вранці у приміщенні окружної виборчої комісії №141 народний депутат Олександр Дубовой побив голову окружкому Юрія Авербаха, який після цього звернувся до лікарні.