Про це "Новости Донбасса" повідомило джерело в мерії міста

Подробиці викрадення наразі невідомі. На офіційному сайті міської ради також поки немає ніякої інформації про подію.

Однак Асоціація міст України висловила стурбованість, у зв'язку з викраденням Курахівського міського голови. Відповідне повідомлення розміщено на сайті асоціації.

"Сьогодні в Асоціацію міст України надійшла інформація про викрадення Курахівського міського голови Сергія Головня разом з депутатом міської ради Едуардом Авраменком. Їх місцезнаходження в даний час невідомо. Асоціація як представник 556 територіальних громад вкрай стурбована нерідкими випадками фізичного тиску та викрадень керівників органів місцевого самоврядування представниками незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні

Асоціація звернулася до керівництва Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та інших державних силових структур з проханням у рамках АТО вжити термінових заходів для звільнення Курахівського міського голови та інших керівників органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, за словами мера Донецька Олександра Лук'янченка, терористи сьогодні вранці з робочих місць викрали директорів шахт імені Скочинського та імені Калініна у Донецьку.