Представники чотирьох Міністерств: оборони, соціальної політики, охорони здоров’я та фінансів, на чолі із заступником Міністра оборони України — керівником апарату Петром Мехедом побували в польових розташуваннях військовослужбовців, поспілкувалися з воїнами на блокпостах та в місцях лікування, повідомляє прес-служба Міноборони.

Особливу увагу ми звертали на питання матеріально-технічного, медичного та грошового забезпечення. Приміром, нас цікавили наявність бронежилетів, захисних шоломів та інших засобів, що необхідні солдатам. У розмовах з бійцями Збройних Сил, Національної гвардії та інших силових структур ми оцінювали реальний стан справ і вживали заходів щодо розв’язання нагальних проблем,
— зазначив Мехед

Перебуваючи в Ізюмі, члени інспекційної групи поспілкувалися із пораненими військовослужбовцями та побажали їм скорішого одужання.

"За результатами роботи нашої міжвідомчої групи, будуть підготовлені висновки та пропозиції щодо покращення всебічного забезпечення військовослужбовців в зоні АТО. Ці дані вже найближчим часом розглядатимуться на засіданні Кабінету Міністрів України. Тож, наші вояки відчують ще більшу підтримку з боку влади і народу", — додав заступник Міністра оборони.

Додамо, сьогодні зранку до Слов’янська почала прибувати гуманітарна допомога з питною водою та продуктами харчування.