Як повідомляє УНІАН, на "круглому столі" присутні спікер парламенту Володимир Рибак, віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, міністри Олена Лукаш та Раїса Богатирьова та радник Президента Марина Ставнійчук.

Крім того, присутні голова КМДА Олександр Попов, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова фракції КПУ Петро Симоненко та позафракційний народний депутат Володимир Литвин.

Читайте також: Янукович звільнить засуджених активістів, - Кравчук

Як повідомляє агентство "Інтерфакс - Україна", перший президент України Леонід Кравчук допускає, що завтра, 11 грудня, може відбутися загальнонаціональний "круглий стіл" за участю всіх чотирьох президентів.

"Якщо зможемо домовитися з усіма сторонами, то завтра ми зможемо відкрити "круглий стіл", - сказав Кравчук і додав, що лідери опозиції на цей "круглий стіл" запрошені.

Читайте також: Янукович повідомив про візит делегації з України в Брюссель, там українців не чекають

Водночас голова Верховної Ради Володимир Рибак наголосив на необхідності перенести круглий стіл і запросити опозицію: "Ми зібрали круглий стіл, але немає тих, хто керує сьогодні Майданом. В односторонньому порядку ці питання розглядати неможливо, тому перенесемо на завтра і будемо просити опозицію, щоб всі висловили свою думку".

Нагадаємо, лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявив, що опозиція не братиме участі у "круглому столі" щодо вирішення нагальних проблем в Україні, що був ініційований колишнім президентом Леонідом Кравчуком, бо їх не запросили.

Водночас Президент України Віктор Янукович не прийшов на круглий стіл, а лише взяв участь у переговорах із трьома екс-президентами.