"Ця місцевість окупована так званою "ЛНР", тому вибухівка, найвірогідніше, була закладена бойовиками", — повідомила прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Жінка, що сиділа поряд із водієм, змогла вибратися на контрольовану Україною територію і повідомити про вибух у Попаснянський райвідділ міліції. Чи вижив водій, наразі невідомо, інформують в ОДА.

"Загалом бойова ситуація на контрольованій Україною території Луганщини залишається не тільки напруженою, але й загострюється. Протягом ночі й сьогоднішнього ранку позиції українських військових неодноразово обстрілювалися, причому, не тільки зі стрілецької зброї, але й з артилерії. Найгарячіші точки – Трьохізбенка, Станиця Луганська (де, як уже повідомлялося, вчора увечері відбулося бойове зіткнення, в ході якого підірваний міст через Сіверський Донець), Троїцьке, Кримське, Попасна, а також автодорога Бахмутка", ­ — повідомляє Москаль.

За його словами, останні артилерійські залпи бойовиків лунали на околиці Попасної сьогодні вранці.

Інформації про постраждалих мирних мешканців чи зруйновану інфраструктуру не поки надходило.

Нагадаємо, 19 березня двоє людей загинули, коли їхній автомобіль наїхав на міну на полі села Невельського Ясинуватському районі Донецької області.