Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Бойові дії йшли поблизу Троїцького (Попаснянський район), де протягом ночі лунали вибухи мінометних мін. Обстріли опорних пунктів українських силовиків тривають і зараз (станом на 11.30). Крім того, на автодорозі Бахмутка між с. Жолобок, окупованим російськими військами, та 29-м блокпостом періодично спалахували перестрілки із застосуванням гранатометів. Обстріли з автоматичної зброї зафіксовані також на околиці Кримського (поблизу колишнього 31-го блокпосту) та Трьохізбенки в Новоайдарськрму районі.

"Порівняно з початком тижня вогнева агресія бойовиків проти контрольованої Україною території Луганщини зросла, однак інформації про поранених серед мирних жителів та військовослужбовців не надходило, руйнувань інфраструктури немає", — йдеться у повідомленні.

У решті традиційно гарячих точок області було тихо, тут триває відновлення пошкоджених систем життєзабезпечення. У Новотошківці після вчорашнього аварійного відключення електроенергії знову подали світло, центральна вода є в більшій частині селища. В Станиці Луганській, Кримському, Золотому, Гірському, Нижньому, Світличному працюють усі комунікації. Без електроенергії на Луганщині поки що залишається Троїцьке, а без газопостачання – Трьохізбенка.

Додамо, сьогодні, 15 березня, о 10:50 незаконні збройні формування відкрили провокативний вогонь із 120-мм міномету по своїх позиціях в районі Саханки (Маріупольський напрямок). Населений пункт тимчасово контролюється бойовиками.