Політик підозрює, що машину спалили самі правоохоронці.

"Луганські правоохоронці не поспішають шукати зловмисників, бо, думаю, що це і є їхніх брудних рук справа. Адже Микола з побратимами активно бореться з корупцією в правоохоронних органах, зокрема, ДАІ", - написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: З Кличка такий президент, як з мене балерина, — Ляшко

За словами парламентарія, такий інцидент стається вже не вперше.

"Кілька тижнів тому жертвою нападу зловмисників став ще один мій помічник у Луганську Всеволод Філімоненко, журналіст інтернет-ТБ "Голос народу". У самому центрі міста зловмисники викрали з його авто iPad, у якому зберігалась важлива професійна та особиста інформація. При цьому злодії не взяли грошей, які лежали поруч у сумці, та дорогу фотокамеру. Злочин досі не розкрито. Чи не тому, що Всеволод теж жорстко викриває оборотнів у погонах?", - додав Ляшко.

Читайте також: Ляшко розтрощив зал гральних автоматів у центрі Чернігова

Він запевняє, що його звернення в міліцію поки що залишаються без відповіді.

"Мої звернення до керівника Луганського обласного управління МВС генерала Польського та прокурора області Мельника з вимогою вжити всіх заходів для пошуку злочинців поки що залишаються без відповіді", - написав політик.

"Але членів моєї команди не залякають, ми будемо продовжувати боротьбу з корупцією і зловживаннями у владі і правоохоронних органах", - додав він.