Про це заявив в ефірі "5 каналу" автор документального фільму журналіст Костянтин Усов, передають Коментарі.

"Ми не просто зняли фільм і забули з ким ми його знімали, завдяки кому він вийшов в ефір. Ми дуже ретельно підтримуємо зв'язки з усіма, з ким спілкувалися, чесно кажучи, набагато ретельніше ніж раніше, тому що ми переживаємо за них. Тому ми знаємо, що відбувається в Лук'янівці", — заявив Усов.

"Кабінет міністрів виділив заднім числом, звичайно, 1,5 мільйона гривень на ремонт камер. Комісії ходять по приміщеннях камерного типу щодня", — заявив він.

"Вони знищують цей грибок, вони інвентаризують майно, вони поки роблять вигляд, що намагаються щось робити. Але я переконаний, що життя цього розслідування тільки починається. Незабаром всі правоохоронні організації, у тому числі й західні будуть ходити тими коридорами і перевіряти як там живуть люди", — розповів Усов.

Нагадаємо, на початку квітня на ТВі вийшло спецрозслідування Костянтина Усова "В’язниця №1". 4 квітня Юрій Стець запропонував Володимиру Литвину та депутатам подивитись фільм у Верховній Раді. Учора депупат поширив інформацію, що на журналіста Усова Київська прокуратура збирається порушити кримінальну справу. У кінці дня прокуратура спростувала цю інформацію.