"В Артемівську на відміну від тієї думки, яка поширюється зараз у суспільстві, ті, самі люди, які вчора ходили з прапорами "ДНР", які платили гроші сепаратистам, які їх годували, поставляли туди солдатів, вони ходять посміхаються, вони у суді виносять рішення іменем України, але вони нікуди не ділися, вони всі тут", - сказав він.

"Нічні обстріли, приїзди сюди зі зброєю – це все їхніх рук справа. Зараз це законсервується і ми отримаємо тут ситуацію ще гірше, ніж в Україні до Майдану. Тут десятиріччями мафіозні клани висмоктували усі соки економічні і духовні з народу", - додав він.

Читайте також: У Маріуполі розтягнули найбільший прапор України [Фото]

За словами командира батальйону "Донбас", мафіозний клан настроїв людей проти України.

"Після перемоги Майдану, точніше після перемоги першого бою, тут був трьохмісячний інформаційний вакуум, були виключені українські канали, влада не діяла рішуче. Мафіозний корумпований клан вирішив взяти реванш. Вони настроїли людей проти міфічних бандерівців, міфічного "Правого сектору"", - сказав він.

"Люди більшість з них зазомбовані. Вони харчуються страшними казками про армію, яка стріляє у мирних громадян, ґвалтують жінок, продають на органи, про київську хунту. Хоча справжній ворог ходить тут", - сказав Семенченко.

За його словами зараз треба вигнати з посад зрадників. А також усі, і влада, і просто українці повинні працювати над тим, що дезомбувати людей.

Читайте також: Українець подарував силам АТО військову машину

"Не буду брехати, зараз більшість проти України. Але це не природно, до лютого тут про це ніхто не говорив, їх просто так настроїли. Все залежить від держави", - впевнений він.

"На Майдані ми не перемогли. Це був лише перший бій і тільки від нас залежить, чи буде другий і третій. Це все логічне завершення і все залежить від нас: і від тих, хто в погонах, і від цивільних", - наголосив Семенченко.