Трапилося це сьогодні, 13 травня, близько 11 години ранку, коли "губернатор" прямував в авто на переговори з представниками так званої "Донецької народної республіки".

Болотов отримав вогнепальне поранення у верхню частину тіла і втратив багато крові. Наразі він перебуває у приватній клініці, загрози його життю немає.

Замах на Болотова — відповідь на його референдум. Ми нікого не боїмося. Таким способом Київ нічого не доб'ється, а навпаки — тільки підтвердить, що ми йдемо у вірному напрямку,
— заявив Нікітін.

Він також гадає, що у замаху задіяні "великі політичні сили", які, буцімто вже оголосили винагороду в сумі 1 мільйон доларів за вбивство Болотова.

Як відомо, вчора, 12 травня, співголова уряду самопроголошеної "Донецької народної республіки" Денис Пушилін оголосив про суверенітет "ДНР" і звернувся до Росії з проханням включити "республіку" до складу РФ.

Пізніше і луганські сепаратисти оголосили про створення "Луганської народної республіки". Зранку вони заявили, що, за попередніми даними, за незалежність Луганщини проголосувало 94-98% "виборців".