3-річний хлопчик мав затримку у розвитку і страждав зниженим внутрічерепним тиском. Проте при огляді його тіла фахівці виявили закриту черепно-мозкову травму, а також синці і рани.

Сама жінка каже те, дитина часто падала, і, ймовірно, себе поранила.

Натомість судово-медичний експерт надав висновок про те, що травми у дитини не могли виникнути в результаті падіння з висоти власного зросту.

Правоохоронці вияснили, що мати хлопчика ніде не працює і має ще трьох малолітніх дітей, вихованням та доглядом за якими не займається.

"Основну частину часу жінка приділяла особистому життю, - розповів начальник слідчого відділення Білгород-Дністровського міського відділу міліції Костянтин Ставров. - Того вечора вона разом з родичами влаштувала чергове застілля. За словами жінки, хлопчик втратив свідомість. Однак замість того, щоб викликати швидку допомогу, вона поклала його спати і продовжила пити. Коли мати зайшла до сина - той був уже мертвий".

Зараз горе-мати підозрюють у скоєнні навмисного вбивства. Її двох дітей відправили у дитячу центральну лікарню для обстеження. Наразі триває слідство.