Місцеві мешканці розповіли організації про табір підготовки сепаратистів у Харкові, який знаходиться в Комунальному шляхово-експлуатаційному підприємстві №6. Воно перебуває в управлінні Міськради, тобто безпосередньо під керівництвом міського голови Геннадія Кернеса.

В запломбованому ангарі активісти знайшли БТР з кулеметом, зброю та боєприпаси, димові шашки, саморобну вибухівку, "колорадську" символіку, аптечки та протигази.

На місце знахідки активісти викликали працівників міліції, прокуратури та СБУ. Як повідомив на своїй сторінці у facebook журналіст "Надзвичайних новин" Слава Маврічев, правоохоронці одразу заперечили наявність георгіївських стрічок і припустили, що БТР прикупив собі місцевий бізнесмен для рибалки.

Нагадаємо, наприкінці вересня харківські активісти вимагали відставки Геннадія Кернеса під готелем Національ, де останнім часом проживає харківський міський голова

Пізніше відставки мера мітингувальники вимагали в Києві - спочатку з допомогою Автомайдану вони перекрили Хрещатик, а згодом пішли до Мистецького Арсеналу, де тоді проводив прес-конференцію президент.