Будинок моди Діор не оголошував ніяких змін щодо поста Гальяно, тож яким було здивування більшості редакторів модних журналів, журналістів та просто поціновувачів моди, коли на подіум несміливо піднявся британець Гейтен щоб вклонитись публіці після показу нової колекції бренду.

Сама фешн-подія не зрадила класичним традиціям модного будинку. Все витримано в тональності: від того як організовано сидіння гостей, до ноток колекції та сердитої ходьби моделей по подіуму.

Атмосфера Лондона 60-х червоною ниткою проходила крізь усе шоу. Спортивні військові куртки, шовкові брюки та шкіряні шапки, попри упевнену ходу моделей, все ж загалом складали враження легких та невпевнених змін у концепції Гальяно...

Нагадаємо, маестро затримали наприкінці лютого за хуліганство і расизм. Інтернет одразу облетіло відео, де зірка ображає пару відвідувачів одного з паризьких ресторанів La Perle. А за кілька днів після цього інциденту ще одна француженка звинуватила іменитого дизайнера в словесних образах, які мали місце торік. Одразу після скандалу будинок моди Christian Dior звільнив Гальяно з посади арт-директора бренду. Суд над модним маестро триває.