"8 липня о 14:25 до редакції газети "МК" з двору будинку 5 (на розі вулиці 1905 року і вулиці Костікова), вигукуючи гасла "Слава Україні!", "Героям слава!", "Слава нації"... в швидкому темпі підійшов натовп з кількох десятків молодиків", - повідомили УНІАН в редакції газети.

Молодики при вході в редакцію запалили фаєри і спробували проникнути всередину приміщення. В цьому їм завадили охоронці.

Однак один запалений фаєр вони таки вкинули в будівлю. Пожежі це не спричинило - фаєр швидко викинули на вулицю.

Редакція каже, що молодики накидали багато палаючих фаєрів під вхідні двері, а тоді швиденько втекли, заховавшись у димі від вогню, який утворився через підпалені речі.

Московська поліція наразі не має ніяких підозр щодо того, хто це зробив. "Про те, що це українські націоналісти, нічого сказати не можу. У нас даних про затримання немає", - сказав черговий офіцер у відділку.

Нагадаємо, днями від мешканки Сімферополя надійшла вже друга заява щодо головного редактора “Московського Комсомольця” Павла Ґусєва. Його звинувачують у викраденні та продажі у сексуальне рабство громадянок України. Можливо, напад на редакцію пов'язаний з цим.