"Є справа за фактом нанесення Юлією Тимошенко тілесних ушкоджень співробітнику слідчого ізолятора, що знаходиться при виконанні службових обов'язків. Є й інші справи. Вони теж розслідуються. І можу вас запевнити, що жодна справа у нас не залишиться. Кожна буде закінчена у встановлений законом термін і направлена до суду", – сказав Кузьмін.

Також він додав, що "все одно кінець цієї історії колись настане", адже, за його словами, людина з такими захворюваннями, як у Тимошенко, не може лікуватися вічно. А також відзначив: у нього з'явилося відчуття, що до справ Тимошенко змінилося ставлення з боку європейських політиків.

"Так, відчуваю. Політичних оцінок, звинувачень в політзаангажованості цих справ лунає все менше. Європейці теж розуміють, що проти будь-якого політичного звинувачення найвагомішим є аргумент юридичний", – додав він.

Нагадаємо, за словами першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, у ГПУ достатньо підстав, щоб висунути звинувачення екс-прем'єрові Юлії Тимошенко в причетності до вбивства нардепа Євгена Щербаня.