У неділю вночі Lamborghini регіонала злетів з окружної траси - автомобіль на високій швидкості наїхав на бордюр та, втративши керованість, спинився у рекламному щиті однієї з АЗС. Від отриманих травм нардеп помер на місці пригоди. У понеділок на погоджувальній раді колеги-обранці вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. Що ж до самої аварії депутати небагатослівні.

“Мені відомо те, що відомо з офіційного повідомлення МВС у розділі ДТП з летальними наслідками: зачепив бордюр і вдарився в опору”, - каже голова Верховної Ради Володимир Литвин.

“Трагічно те, що у нього залишилося багато дітей. Для нас це шокова ситуація. Завтра відбудуться похорони. Наша фракція візьме участь у цих похоронах. Цей випадок, ще раз підкреслює, наскільки нам обережно треба бути по відношенню до транспорту та керування транспортними засобами”, - сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

У зв’язку із похороном обранці у вівторок матимуть трохи довшу обідню перерву. Прощання з депутатом відбудеться в клубі Кабінету Міністрів. Опікуватися скорботними справами доручили першому віце-спікеру Адаму Мартинюку. У міліції тим часом порушили за фактом летального ДТП кримінальну справу.