Про це повідомляє прес-служба облуправління МВС України.

10 січня о 10 годині на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Михайлівка Радивилівського району, в ДТП потрапив народний депутат від однієї із політичних партій України разом із своїм помічником. Про це повідомила на спеціальну лінію 102 невідома особа,
- йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що 32-річна киянка, керуючи автомобілем “MERCEDES-BENZ”, їхала зі сторони міста Львів у напрямку столиці. “Жінка, не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, не справилася з керуванням та допустила з’їзд транспортного засобу у правий кювет з подальшим наїздом на придорожнє дерево”, - розповіли в міліції.

У результаті ДТП пасажир автомобіля, 42-річний народний депутат України, житель Київської області, із травмами потрапив до лікарні.

Слідчі Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області уже розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Сам Мосійчук запевнив, що він – у нормі. Проте через 2 години, на трасі, де він потрапив в аварію, у тому ж місці, трапилось ще одна ДТП, в результаті якої загинуло дві людини, а дитина потрапила в реанімацію.

Як відомо, Головне слідче управління Слідчого комітету Росії “за результатами процесуальної перевірки” щодо українських депутатів Юрія Берези, Андрія Левуса та Ігоря Мосійчука порушило кримінальну справу.