Вирок Іващенку

Ще один міністр уряду Тимошенко сів. 5 років за ґратами колишньому виконуючому обов’язки міністра оборони Валерію Іващенку присудив суддя Печерського суду Сергій Вовк за підпис під планом санації Феодосійського судномеханічного заводу, чим той начебто завдав державі збитків на 17 мільйонів гривень.

Битва за "Андріївський"

На головній мистецькій вулиці столиці знесли 3 старовинні будівлі. У Мінкульті в них ніякої цінності не побачили.

Тим часом, у компанії Ахметова вже встигли вибачитися за руйнування на Андріївському узвозі.

Газ без тендерів

"Нафтогазу" дозволили купувати газ без тендерів. Зміни до закону "Про здійснення державних закупівель", кажуть в уряді, дадуть змогу НАКу оперативно реагувати на пропозиції на спотовому ринку і таким чином диверсифікувати поставки газу.

Ворота на Євро-2012

Глава держави Віктор Янукович та президент УЄФА Мішель Платіні відкрили у Львові новий термінал аеропорту.

Новий термінал аеропорту у Львові
Уже 13 квітня аеропорт приймав .

Ракетний провал

Ракета "Инха-3", яку запустила Північна Корея, розвалилася за хвилину після старту. Її уламки впали у океан. Запуск ракети був приурочений до століття з дня народження Кім Ір Сена. Напередодні, сусідні з Північною Кореєю, країни привели системи ПРО у стан підвищеної готовності, оскільки побоювалися, що КНДР може запустити балістичну ракету дальнього радіусу дії.

Про сутички фанів "Дніпра" з міліцією, відповідь депутатів на резолюцію ПАРЄ, нового голову Рахункової палати, ситуацію з арештом Арсена Авакова та урочистості до Великодня – детальніше у сюжеті.