Google закликає стати майстром покемонів

Компанія підготувала до свята сміху відеоролик, у якому висвітлює пригоди в пошуках покемонів. Для цього необхідно скористатися смартфоном та Google картами, встановленми на ньому.

Nokia випускатиме модель 3110. Знову.

Компанія пожартувала про те, що перевипускатиме свою модель 2000-го року, але для її «осучаснення» додасть 3-дюймовий сенсорний екран, а також 41-мегапіксельну камеру PureView з оптикою Zeiss и ксеноновим спалахом.

Розміри та вага повинні були залишитись такими ж, чого не скажеш про операційну систему та пам'ять. Двохядерний процесор з тактовою частотою 1.5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті… чого ще можна хотіти від старої доброї Nokia 3110 з новою приставкою до назви – PureView?

Tumblr пропонував апгрейд до Tumblr Pro

Сервіс мікроблогів придумав свій спосіб пожартувати над користувачами, дозволивши їм безплатно обновитись до версії Tumblr Pro.

В результаті нічого не мінялось, а у користувача над аватаром з’являвся капелюшок.

Дехто ж лише перепитував у друзів про Tumblr Pro і відверто признавався у страхові до такого оновлення. Відчувалось що щось не те =)

Opera створила котячий браузер

Компанія теж зняла ролик до першого квітня. Знятий він у вигляді реклами нового кошачого браузера, «бо Ваш кіт на це заслуговує».

Apple взагалі випустить котячий iPad

Правда, так пожартувала не сама компанія, а один із багатьох порталів, котрі висвітлюють «яблучні» новини.

В новині розповідається про те, що сенсорні екрани переходять на новий рівень чутливості, і замість дисплея Retina тепер в планшетах iPad будуть встановлені екрани для котиків.

"Ваші улюбленці тепер ніколи не стануть нудьгувати. Головне, щоб у них був свій iPad", - цитують у новині «яблучного» віце-президента по котиках, Томмі Кета.

Якщо туди ще браузер згаданий вище встановити, то, мабуть, зовсім ідилія буде. Також у новині згадувалось, що App Store вже переповнена програмами, розробленими для котячих лапок. Так що і без Opera-браузера обійдуться.

Тему котиків продовжує LinkedIn

Сайт анонсував CYMK - Cats You May Know (Коти, Яких Ви Можете Знати). Особисто мене найбільше потішило різноманіття імен, які не полінилися вигадати працівники LinkedIn.

Не за горами екранізація гри Fruit Ninja

Гра, яку вже встигли призабути, так як на зміну прийшла істерія із FlappyBird, знову повертається. Але в цей раз в форматі кіно, принаймні, так пожартував один із новинних сайтів. Цікаво, про що би був цей диво-екшн. Подейкують, зніматиме його Dream Works, а у головній ролі має бути сам Марк Дакаскос.

Актору треба володіти непоганими скілами для того щоб отримати роль. Адже його персонаж повинен жити в Японії XVI століття і могти тричі розсікти підкинутий плід до того як він упаде на землю.

Samsung, HTC і їхні чудо-рукавиці

Компанії не знайшли іншої теми для жарту, тому їхні першоквітневі фейки до болі схожі між собою. Якщо комусь це важливо знати, жарт від Samsung вийшов трішки раніше ніж жарт від HTC.

HTC, варто відмітити, краще опрацювала свій фейк, тому запізнілість можна і пробачити. Їхня рукавичка HTC GLUUV вміє багато «дуже корисних» речей. Голографічні дзвінки, керування рухами. А піднявши великий палець можна поставити лайк у Facebook =)

До того ж, GLUUV чудово синхронізується з бумбоксом HTC BoomBass, котрий лише зовсі вигядає як старий, а насправді безпровідна зарядка та бездротове зєднання – характеристики цього девайса. Переключати треки, доречі, можна постукуванням.

Скріншот таємничого iPhone 6

Точніше, скріншот його вимкнутого екрану. Творці новини переконують, що для спеціалістів немає жодної різниці якого екрану там скріншот, а тому завдяки цій «злитій» інформації тепер можна дати досить чіткі характеристики пристрою.

Історія створення логотипа Samsung

Комікс, намальований невідомим, якимось чином опинився в тайландській газеті Thai.