Політичний аналітик заявив про це в коментарі виданню УНН.

Зокрема, Павло Нусс гостро розкритикував заклик Тимошенко боротися, поки не пізно.

"Коли політик закликає громаду до акцій прямої дії – це нормальне явище для політичної боротьби, але коли стоїть питання історичного самовизначення України в умовах жорсткого тиску з боку східного сусіда – це не тільки необміркований крок, це зрада, це загравання з Путіним та його геополітичними амбіціями. Закликаючи українців до боротьби "з режимом, поки не пізно", Тимошенко та її партія припускається найбільшої помилки за останні декілька років", - сказав політолог.

Читайте також: Самого лише звільнення Тимошенко недостатньо, - політолог з США

За словами Павла Нусса, Юлія Тимошенко і її соратники працюють на послаблення позицій Президента Януковича у переговорах із Заходом.

"Вони намагаються скористатися його візитом до Москви, аби послабити його позиції в переговорах з Заходом. Таке в них завдання. Неофіційний посол Тимошенко в ЄС та США Григорій Немиря щоденно переконує представників Європарламенту відкласти підписання Угоди про Асоціацію з Україно до "найкращих часів", - зазначив експерт.

Чиатйте також: Політологи сумніваються, що Тимошенко відправлять на лікування за кордон до саміту

Політолог вважає, що “Батьківщина” ставить свої інтереси вище від інтересів народу і хоче зірвати Саміт у Вільнюсі.

“Ця політична сила не може дозволити собі залишитися в тактичному програші перед президентською кампанією 2015”, - додав Нусс.