"Реально ми живемо в гангстерській державі, де є гангстерська рента. Тобто будь-який бізнес від більш-менш серйозних сум, скажімо, мільйона гривень, обкладається гангстерською даниною або у вигляді "відкату", або у вигляді долі власності. (…) Сьогодні вся державна машина працює на виконання цієї гангстерської задачі. Ми живемо в своїй країні, але державу в нас уже вкрали. І сигнали з Врадіївки, з Броварів, з Луганська, з Києва засвідчують, що це саме так", – переконаний Луценко.

Читайте також: Врадіївські міліціонери, підозрювані у зґвалтуванні, вбивають час перед телевізором

Екс-глава МВС також гадає, що сьогодні в Україні розмежоване й окремо існує державне життя і народне, – пише Gazeta.ua.

"Це мені дуже нагадує упівські ночі 1940-х років на Західній Україні: "Вдень влада ваша – вночі наша". І нічний бунт Врадіївки дуже схожий на те, що відбувалося в селах Західної України в 40-ві роки ХХ століття. Це як вночі брали життя під контроль упівські сили, а зранку знову поверталися міліцейські сили УСРР. Це дуже схожа річ", – каже екс-урядовець і додає, що наша держава стала окупаційною.

Нагадаємо, минулого тижня трапилося резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині. Затримали 3 працівників правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

У містечку, де два міліціонери зі спільником зґвалтували і мало не вбили 29-річну Ірину Крашкову, тривають акції протесту. І навіть дещо запізніле втручання МВС і Генпрокуратури не може заспокоїти людей.

7 липня, частина мітингувальників, які пікетують у Врадіївці, пішки відправилися із селища до столиці.