Путін у стрічці постає "самотньою, старіючою та напрочуд приємною людиною".

Режисер Хуберт Зайпель, який здобув популярність за свої роботи щодо висвітлення війни в Косово і корупційного скандалу в автомобільному гіганті Volkswagen, мав "безпрецедентний" доступ до Путіна. Відомо, що йому вдалося відзняти російського прем'єра пізно вночі, коли той грав у хокей зі своїми тілоохоронцями

"Путін хоче бути зрозумілим, але не розуміє, чому ми не розуміємо його", - відзначає Зайпель.

Єдина тема, якої, мабуть, режисерові не вдалося торкнутися, - це взаємини Путіна з його дружиною Людмилою. Сімейні стосунки прем'єра стали предметом інтенсивних домислів, пов'язаних із 28-річною гімнасткою Аліною Кабаєвою, олімпійською чемпіонкою, депутатом Думи від партії "Єдина Росія".

До речі, у стрічці на питання, чому Путін вибрав заняття дзюдо, він відповідає: "Це було способом відстояти моє місце в зграї".

Нагадаємо, за даними "Левада-Центру", щонайменше 63% росіян на президентських виборах в березні проголосують за прем'єра Володимира Путіна. Перемога у виборах означатиме ще як мінімум шість років при владі для Путіна, який двічі вигравав президентські вибори у 2000 і 2004 роках.