Шведські студенти спільно з компанією Google розробляють мобільну систему, яка допоможе звичайним користувачам порозумітися з глухонімими. Комплект під назвою Google Gesture складається зі спеціального додатку та пов'язки на зап'ястя. Остання аналізує рухи, які носій виконує спілкуючись мовою жестів. Дату виходу Google Gesture на ринок поки не оголосили.

Виробник культових мотоциклів Harley-Davidson представив свій перший електричний байк. Концептуальна модель під назвою Project LiveWire здатна розігнатися з нуля до ста кілометрів на годину швидше, ніж за 4 секунди. У компанії одразу попередили, що LiveWire розробили не для продажу, а лише, щоб показати людям, якими будуть електричні мотоцикли компанії, якщо їх коли-небудь випускатимуть.

Швейцарська пара створила власний літальний апарат, який не має ані великого запасу ходу, не вміє самостійно літати за власником і взагалі майже у всьому поступається більшості сучасних дронів. Зате, він має невисоку собівартість і його не шкода розбити. Усе технічне оснащення, зокрема, електромотори, гвинти та блок керування можна легко знайти і придбати в інтернеті. А от корпус швейцарці пропонують виготовити власноруч — із звичайного шоколаду.