"Чому Кернес і Добкін ведуть себе так по-хамськи? Добкін - політичний протеже Дмитра Табачника, а той, у свою чергу, – друг радника Путіна Владислава Суркова. Сурков - це креативщик і творець", – розповіла в ефірі "Громадського" телебачення нардеп Інна Богословська.

Вона згадала, що зараз часто йдеться про ймовірність захоплення Росією Криму.

Багато хто говорить, що першою площадкою буде Крим. Лише кримські татари протистоятимуть Росії, якщо вона захоче відібрати півострів. На Донбасі російській експансії протистоятиме бізнес. У Луганську немає сил, які опиратимуться цьому захопленню, – додала Богословська.

Читайте також: Наступного тижня Янукович поїде до Путіна, - ЗМІ

На думку екс-регіоналки, у Харкові є молодь, яка не уявляє себе в російському світі, але це, на її думку, така неорганізована енергія.

Вперше за 22 роки української незалежності ми маємо справу з реальною політикою... Добкін і Кернес - це головні постачальники криміногенних ресурсів для боротьби з Майданом. Для цього там є спеціально підготовані люди, проводяться бої без правил в клітках, – також зауважили Богословська.

До слова, на думку екс-регіоналки Інни Богословської, ухваливши провладний законопроект про амністію, влада отримала перепочинок, щоб перегрупувати сили і вийти на силовий варіант.