“Ця ситуація може зачепити всю Україну і Донбас тим більше. У нас 746 кілометрів кордону Луганської області з Російською Федерацією. Зараз ці бандформування, терористи, які циркулюють територією Донецької, Луганської областей вживають зусиль щодо блокування прикордонних постів. У нас вже є факти затримання партії наркотиків в Україну, і є інформація, що просто збираються в рази підняти трафік наркотиків на територію України через цей кордон”, - сказав Сенченко в ефірі “Шустер LIVE”.

“І тому я просто звертаюся до всіх нормальних людей, які живуть на Донбасі: підтримайте і допоможіть прикордонникам захистити кордон України. Тому що одне із завдань, які вирішують ці бандформування, - просто втопити країну в наркотиках. І тоді це перетворить в тисячі, мільйони людських трагедій”, - заявив політик.

Нагадаємо, Держприкордонслужба фіксує блокування прикордонних КПП проросійськими екстремістами. Прикордонники вводить нову відмітку - “Відмовлено у в’їзді в Україну” - з метою недопущення в’їзду на територію України радикально налаштованих осіб.