Підозрюваний провчився у школі 9 класів. Його однокласники кажуть, що хлопець завжди був врівноважений і організований.

"Його важко дуже було спровокувати на якусь агресію чи, як то кажуть, "вивести з себе". Він ніколи не піддавався на провокації", - поділився спогадами один із однокласників Ярослава.

Він додав, що Ярослав у школі не любив повертати борги.

"Ярослав мав дивну звичку позичати дрібні гроші і ніколи їх не віддавати. Позичав 2, 3, 5 копійок і не віддавав", - розповів його однокласник.

Як повідомляють ЗМІ, про можливу причетність Ярослава Мазурка до вбивства трьох охоронців з ТЦ "Караван" повідомила його мати.

За словами сусідів жінки, мати Ярослава зловживає алкоголем і вже кілька днів постійно перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Побачивши новину про "каранського стрільця", жінка впізнала в зловмиснику власного сина і розповіла про це сусідам та знайомим.

Згодом інформація дійшла до міліціонерів.

Всі новини про розстріл охоронців у ТЦ "Караван" та розшук звинувачуваного у темі - ВБИВСТВА У "КАРАВАНІ".

Нагадаємо, за словами міністра МВС Віталія Захарченка, вбивцею трьох охоронців із торгового центру "Караван" виявився 38-річний уродженець Львівської області Мазурок Ярослав Теодозійович.

Вчора правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві охоронців у мегамаркеті “Караван”. У МВС уже спростували більшість версій які розповсюджували ЗМІ раніше.

У Кам'янці-Бузьку, рідному місті "стрільця" з "Каравану", патрулюють озброєні міліціонери.

26 вересня в мегамаркеті "Караван" чоловік розстріляв чотирьох охоронців закладу у службовому приміщенні та втік.