Volkswagen Jetta

"Седан" отримав іншу решітку радіатора, нову світлотехніку та бампери - як спереду так і ззаду. Тепер Jetta дуже схожа на Passat.

Забігаючи наперед, аналогічні зміни невдовзі має отримати і європейська версія моделі. Її можуть показати у вересні на Паризькому автошоу.

У салоні "Джетти" 2015-го модельного року - нове кермо, видозмінена панель приладів і модернізована мультимедійна система. Крім того, покупцям запропонують більше варіантів обробки інтер'єру, а в списку оснащення з'являться додаткові опції. Зокрема, система моніторингу мертвих зон, стеження за розміткою та інші передові технології безпеки.

Щодо гами двигунів, то американська Jetta позбулась 1.6-літрового турбодизеля. Натомість дволітровий агрегат тепер буде доступний з віддачею 110 і 150 конячок. Також американцям запропонують дволітровий бензиновий "атмосферник" та турбомотори на 1.8 та 2.0.

Land Rover Discovery Vision

Раніше британці показали лише окремі елементи та технології новинки, а тепер перед нами весь автомобіль.

Цікаво, що цей прототип є передвісником не лише позашляховика Discovery наступної генерації, а й цілого нового сімейства. До нього, зокрема, увійде і "Фрілендер", який називатиметься Discovery Sport.

Стилістично Discovery Vision схожий на Range Rover Evoque, а в технічному плані тут чимало інновацій. Зокрема, концепт отримав так званий прозорий капот. Внизу автомобіля встановлена низка камер, а зображення з них проектується на вітрове скло.

На практиці це виглядає так, наче капот дійсно прозорий і водій бачить все, що відбувається під ним. Така система особливо корисна на бездоріжжі, запевняють британці.

Також Discovery Vision обладнаний лазерними фарами, системою розпізнавання жестів і сканером рельєфу Wade Aid, який вміє визначати глибину броду.

На ринку новий Land Rover Discovery з'явиться не раніше, ніж у 2016 році.