У коментарі Gazeta.ua опозиціонер Бондаренко розповів, що було б краще, якби бюджет на 2013 рік приймала вже нова Верховна Рада, тому що перші місяці нового року можна пожити і за старим бюджетом.

"Я думаю, що стара Верховна Рада мріяла би про те, щоби цей бюджет затвердити в цьому складі, простіше кажучи, подерибанити його. Я був противником такого рішення. У нас існує практика фінансування перших місяців нового року по схемі1/12 частина попереднього бюджету. Така практика у нас здійснювалася декілька разів", - заявив Володимир Бондаренко.

"Тим паче, нова Верховна Рада матиме нові підходи, можливо, до цих речей і це абсолютно правильно. А те, що один місяць країна може попрацювати на базі бюджету старого року — це нормально", - додав народний депутат.

Крім того, однією з причин затягування прийняття бюджету опозиціонер назвав те, що уряд не знає, як бути з економічними падінням, яке спостерігається вже зараз.

До слова, нардеп від Партії регіонів та перший заступник голови комітету парламенту з питань бюджету Владислав Лук‘янов розповів, що проект бюджету на наступний рік буде консервативнішим.